måndag 15 oktober 2012

Helgen..

Kom iväg tidigt, precis som planerat i torsdags. Basli var lite orolig hela dagen men när vi stannat i Veddige för att inhandla det absolut sista och hoppade in i bilen för att ta oss den sista biten och ställa bilen för en hel helg. Vi var ganska upprymda, jag och Ch över att ha lämnat tekniken i Borås och bara få njuta av havsluften och varandra sällskap några dagar.

Väl framme insåg vi, allra mest jag, att planeringen misslyckats lite. Vi hade ju inte köpt någon mat för torsdag kväll? Klant.. Men tack och lov för en stor frys i stugan. Även om det inte direkt blev någon lyxmiddag så mättades magarna. En öl, ett glas vin, och vi satt vid köksbordet och spelade lite spel. Pratade. Skrattade. Och hade en helt underbar kväll!

Fredagen gick i solens tecken. Även om vinden vart kall och det var frost på gräsmatten tidigt på morgonen så blev det en helt fantastiskt dag. Vi var ute och gick i evigheter. Lekte på baksidan av stugan med Basli. Vi var alla tre helt slut på eftermiddagen och kröp ihop i soffan och myste.

En otroligt överglad hund. Han älskade verkligen stranden, speciellt att hoppa på klipporna. Att springa lös var en annan hístoria. Att hoppa över små "bäckar" på stranden och sedan springa i cirklar, leka hinderbana i tången. Åh! Det var helt underbart att se honom vifta på svansen, såg nästan ut som om han skulle lyfta.

Fredag kväll stod jag och Ch vid spisen, för att bjuda far med sambo på middag.

Lördagen regnade det. Vi tog bilen till Varberg och lämnade Basli hos sin "morfar" och shoppade lite film och ett SD-kort till min kamera eftersom jag tydligen glömt mitt hemma. Tyvärr var det helt i onödan då jag aldrig fick användning av kameran på grund av vädret. Men lördagen var lugn. Vi såg lite film, lagade lite mat. Helt enkelt njöt av lugnet.

Söndagen.. Vaknade la nästan lite stressad. Inte alls sugen på att åka hem. Arbetsnarkomanen hade mer än gärna stannat en vecka till. Vi hade nog hela familjen behövt lite mer semester. Varje vecka är fullt upp, varje helg finns det något som måste göras. EN LUGN HELG! Kanske måste planera in helger där man gör verkligen absolut ingenting?!

Tillbaka på jobbet. Psyket är tydligen inte det bästa. Trött? Vet inte. Men tror ryggen spökar. Tack och lov att en ny massage är bokad imorgon. Tror jag behöver det nu mer än någonsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar