lördag 3 november 2012

Helgen..

Fredag spenderas hemma i lugn och ro. Basli och jag myste i soffan och kikade på McLeods Daughters. :) favorit serien som jag äntligen fått tag i. Inte de lättaste tyvärr. Tradera som gäller, ingen som säljer dem längre!

När Ch kom hem så blev de ordning och reda. Skämtosido. Det var kalas på "g". Bara att hoppa i finkläderna och faktiskt, sätta sig bakom ratten och inte passagerarsidan. Enormt stolt över mig själv! Körde heeeela vägen till Mark. Underbar bil, tryggt och säkert.

Det var svärfar Jan som fyllde år, grattis igen. Bjöds på god mat och en hel del skratt. Basli var snällare än snällast. Inte ett ljud, trots "okända" människor. Framsteg! Glad och stolt matte.

Idag fick vi besök av mina morföräldrar, som hade med sig våffelsmet, hallon och grädde. Smaskens! :) renoveringen av sovrummet diskuterades. Och mina tankar vandrade iväg. Mer rivning kanske? Vi har ju sagt "göra om och göra rätt, inget fusk". Då borde de gälla hela vägen ut.

Ikväll är det lördagsmys. Grabbarna spelar musik ifrån datorn, youtube. Gamla musik favoriter, Sum 41, 3 Doors down, Nickelback med flera fyller vardagsrummet. :) smaken är som baken. Det är samma band möjligen men helt olika typer av låtar som man gillar.. Men inte bara gammalt, Johan visade oss ett annorlunda band, Walk off the earth. Egentligen något som är roligare att se än bara lyssna på. Självfallet sjunger dem bra, men själva känslan är att se dem. Kolla in dem! :) rekommenderar dem. Inte för att glömma den gamla flamman "Bad romance med On the rocks". :)

Imorgon blir det kalas igen. Söta goa lilla Axel fyller år. Så skall dit och pussa på honom och Anton i massor!

Sen är det måndag igen och nya möjligheter som väntar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar