tisdag 14 augusti 2012

En timme.. eller lite mer!

Det här har jag saknat under semestern. Dessa minuter, en timme och lite mer, på jobbet i tystnad. Känslan av att ha kommunhuset för sig själv. Jag får så enormt mycket gjort den här tiden på morgonen. Alltså inget emot mina kollegor, absolut inte. Men det här, just den här stunden på morgonen är så härlig. Spotify, idag har jag valt Melissa Horn till att hålla mig sällskap. Favoriten "jag saknar dig mindre och mindre" ekar ut i korridoren. Än så länge är det mörkt utan min kontorsdörr. Om jag inte missminner mig så är det vid halv 7-7 som det "smäller" till och lamporna tänds. Mysigt! Ser nästan fram emot vintern.. Kan jag ha med mig lite ljus och tända, lite myspys.

"Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.. Jag har glömt dig en vacker dag!"

En vacker text..

Igår var fullt upp, idag kommer det förmodlingen vara precis likadant. Självklart älskar jag de. Över energisk. Älskar att ha massor att göra. Att känna mig behövd? Det gör väl alla på ett eller annat sätt. Att vara ett viktigt ben på spindeln, en av dem som håller ihop sömmarna i lapptäcket. Härligt..

På hemma fronten ser det lovande ut. (Förutom mitt dåliga samvete varenda morgon när jag lämnar lilla Basli med två stora bruna ögon som stirrar förtvivlat på mig..) Allting börjar lugna ner sig. Verkar faktiskt som om det börjar bli riktigt bra nu. Både med det ena och det andra. Framförallt har oron över vattenläckan sakta börjat lägga sig. Efter ett samtal med Riksbyggen igår så lät det som om vi endast kommer behöva stå för självrisken, och det vore mer än underbart. Visst, jag har lagt undan pengar. Men det var tänkt till ett objektiv till min kamera. Vill ju verkligen utveckla min fotografering och då behövs ett bättre objektiv.. Det jag har, ja, det är bra. Men vill ha ett till! ;)

Inväntar Ch's födelsedags present också. Nervöst! Spänd! Men ska bli så jädrans kul att ge honom den. Tror jag för en gångs skull träffat mitt i prick. Självklart har jag gjort mitt egna lilla spel av det hela. Älskar att retas, eftersom han är minst lika nyfiken och förveten som jag är. "mouhahaha".

Dags att göra det jag älskar; JOBBA! :)

Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar