lördag 1 december 2012

Lördag..

En väldigt trött Mimmi idag. Känns som om jag varit ute på en rejäl krogrunda trots att jag åkte hem vid 9, och endast drack två glas vin. Anledningen kan dock va att jag vaknade kvart i fyra i morse och sedan låg jag och halvslumrade i soffan.

Förmiddagen spenderas snabbt på Knalleland. Ch införskaffade ett nytt spel som han och Johan sitter och spelar. Inväntar kvällsmat, räkor och vitlöksbröd. Kanske blir ett glas vitt, men just nu leder det nog mot tabletterna som ska hålla mig sovandes istället..

Imorgon skall Ch's syskonbarn döpas. Lilla Erik! Dock blir det nog bara kyrkan för min del, sen åker jag tillbaka till mamma, där Basli är, och kryper ner i deras soffa istället. Jag måste spara energin till kommande arbetsvecka och allt där till.

Nästa helg blir jag ett år äldre.. 24! Kalas i Skephult, kalas i Haratången, och sen "kalas" i Borås, eller egentligen bowling och middag med goda vänners sällskap. Anna, Martin, Linnéa, Johan och min älskade Ch. :)

Funderar vidare på veckans läkarbesök. Tankarna snurrar i vild fart. Försöker tänka åt båda hållen. Vad gör jag om det är så? Vad gör jag om de är helt fel ute den här gången också? Det är först efter besökt hos specialisten i Mölndal som jag faktiskt kan ta detta på allvar. Även om fredagens besök, läkare, var väldigt Säker. Jag kan inte svälja det helt..

Framtiden för utvisa. Framtiden får helt enkelt tala om för mig vad ödet har planerat åt mig. Hur det än blir, så är de precis som underbara Anna skrev till mig, "viktigast av allt, du är dig själv. Å vi kommer alltid vara mycket mer än en sjukdom, diagnos eller kemisk framställd medicin!"

Får ta mig ut i köket och "tillverka" en sallad á la Mimmi.

Trevlig fortsatt helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar