torsdag 11 april 2013

Torsdagen den 11.

Imorgon blir min minsta systerson 1 år. Tiden bara springer iväg. Hjälp. Jag är väl bara 21? Fortfarande? Heller hur är det egentligen. Sjukt. Tycker inte de var så länge sen Axel, den äldste fyllde 1, men nu skall lilla godingen Anton fylla 1. Vart tog tiden vägen?!

Medan jag  bearbetar mitt besked sen den 29 Januari så springer resten av världen vidare. Känns ibland som jag sitter kvar på stolen mitt emot specialistläkaren och stirrar på henne med förvirrade ögon. Jag vill bara acceptera det och gå vidare. Jag babblar hela tiden på om att jag accepterat det här, och jag skall bli så bra jag bara kan bli. Men ärligt talat? Jag ljuger för mig själv. Vissa säger att jag överdriver, andra tycker väl att de bara är att rycka upp sig, det finns många olika åsikter om det här. Jag har alltid stått för åsikten att det blir vad man gör det till. Men den här gången är det svårt. Jag vet att sjukdomen jag lider av inte är livshotande. Jag kommer inte dö. Men för mig är det på något vis värre att behöva leva med en diagnos resten av livet som kommer bråka, begränsa och förstöra drömmar och önskningar.

För ett år sen levde jag i lyckan om att jag precis avklarat min första månad på mitt nya jobb. Jag väntade på att Anton skulle komma till världen och ja.. Livet rullade på som jag planerat. Nu är allt rörigt, suddigt och jag vet inte hur framtiden ser ut..

Drömmar? Hopp? Jo.. Jag har väl tappat en hel del drömmar, och hoppet? det finns kvar. Men jag ger upp vissa saker, ser på allt med ett annat synsätt och önskar bara att få bli så frisk jag kan bli mitt i allt det här.

En bitter, besviken Mimmi, såhär har det varit sen typ ja, årsskiftet? Glädjen kommer i små doser, men allt få ofta känner jag mig bitter, ledsen, upprörd, arg och överkörd..

På tal om något annat är vi redo att byta bil. Redan? Bara ett halvår? Ja, jag har helt enkelt fått bita i de sura äpplet och erkänna, Peugeot är ingen bra bil.. Suck. Det där tog emot. Ursch. Jag älskar Peugeot fortfarande i hemlighet. Men nu ser det mer ut som de blir en VW, eller Mazda? Ford kanske? Jag vet inte. Bara bilgudarna vet. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar