lördag 10 mars 2012

Melodifestivalen????!

Lördag, i all sina ära. Alla verkar sitta och kolla på Melodifestivalen. En svensk tradition som jag aldrig riktigt gillat. I alla fall inte de sista åren.. Saknar den RIKTIGA schlagern, så som det ska låta!

Istället äter vi blåbärspaj med vaniljsås och kollar på film. Jag testade på att dricka lite Baileys tidigare, men först stoppade jag i mig några laktos-tabletter. Jag brukar inte göra så, det blir så "dyrt". Dyra droppar! Men jag har suktat länge efter den där flaskan som stått där och retats.

Imorgon får vi den andra fåtöljen tillbaka, omklädd och fin. Och så kommer mormor och morfar på besök. Morfar har ju inte varit i den nya lägenheten och om jag så ska behöva bära honom själv så ska jag se till att kommer upp för trapporna imorgon. Jag har världens bästa morfar! <3

Sitter och kikar med ett öga på blocket också. Jag skulle sååå väldans gärna vilja skaffa en liten tjejkompis till min lilla Basli Bus. Men det lär dröja. Länge länge! (om Ch får bestämma..)

Samtidigt har jag kikat på lite smycken. Vill ha ett sånt där "vardags-armband", ett sånt där man kan ha jämt. Ett som man helst slipper ta av sig på natten eller när man duschar. :P latmask!?

Inte en en vecka kvar till examen..
Då Ska det firas stort! Jäjj! :)

Hoppas ni har en bra helg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar