torsdag 15 mars 2012

Jobbintervju och busiga karlar!! :)

Helt paff, blanka ögon och sjukt förvirrad stirrade jag chockat på Ch, jag frågade angående min "hobby" fotografering. Har ju åkt med på Sixpacks spelningar och fotograferat åt dem. Nu börjar spelningar komma på tal och jag undrade såklart om mina tjänst fortfarande var intressant. Då säger han "nej, de vill vi inte längre!" jag blev helt förstörd.. Dock visade de sig vara ett skämt alltihop som en medlem i bandet låg bakom. Busiga karlar!!! :P

Från ingenstans fick jag ett samtal, och samtalet slutade med att jag var på arbetsintervju idag. Kändes lovande, så nu är det bara att vänta och se.. :)

Imorgon är det den där stora dagen. Jag ska ta min efterlängtade examen. Och trots det känner jag mig bara tom. Känns underligt. Spännande, nervöst. Intrycken är blandade av det kommande "eventet".

Fredag kväll ska spenderas med pappa, pappas sambo, stora syster med familj. För en gångs skull är jag inte sjuk när jag ska få träffa min underbara gudson så imorgon ska jag pussa på honom i massor!!

Hunnit med att baka har jag också. Två olika sorters muffins, jordgubb och äpple. Smaskens! Provsmakade och godkända. Jäjj! :)

Ikväll är vi alla tre nyduschade, jag har bäddat rent i sängen och vädrat ut sovrummet. Jag längtar för en gångs skull för att få gå och lägga mig. Först ska jag ta en kopp te och kika på Lyxfällan.

God kväll!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar