måndag 13 januari 2014

Falkenberg och bröllopsbestyr..

Vill bara med att rekommendera Falkenbergs Strandhotell till alla, speciellt dem som behöver koppla av i en mysig miljö. Wow! Helt hotellet var charmigt och lobbyn var otroligt maffig. Soffor i oändlighet. Kaffe, te, kakor och allt möjligt annat. Fanns biljardbord, böcker, öppen spis, ja, you name it. :-) 

Vi kom ner till hotellet vid två tiden efter att ha lämnat Basli hos svärmor, vilket bröt mitt hjärta i två delar. Det var hans första natt utan både mig och Christopher och under dessa två år som han funnits vid min sida har jag nog varit borta två gånger över natt utan honom. Läskigt! Vi sitter ihop som två fastlimmade pusselbitar. Sida vid sida. Men han är min lilla älskling, skänker så mycket glädje och lycka. Åter till hotellet! Vi checkade in, fick vandra igenom långa korridorer innan vi väl hittade rum 241. Själva rummet var väl ingen "wow-känsla" över, men det var trivsamt. Efter en stund där vi kopplade bort omvärlden, med andra ord la ifrån oss telefonerna i säkerhetsboxen (som inte gick att låsa?) så hoppade vi ner för trapporna till relaxen. Möttes av en osäker tjej som lockade fram en irritation hos mig(?), men varsin morronrock och tofflar fick vi, sen upp till rummet för att byta om. 

Väl tillbaka fick vi vårt "rum", vilket var otroligt varmt, med en schäslong för två, otroligt skön, hade gärna tagit med den hem. Kanske borde ha en sån istället för soffa? :-)  Vi slappnade av, kikade ut emot havet, vilket vi kunde se igenom de stora panorama fönsterna. Mellan oss och havet fanns en avlåååång pool som lockade mig till att pötta ner Ch och vi vandrade dit. 40 grader varmt vatten. Min rygg älskade det. 

När vi sedan var tillbaka i "vip-rummet" igen så kom en tjej vid namn Ellinor och presenterade sig som vår massör. Jag fick första massagen, och vilken massage det var. Kvinnan hade helande händer. Min konstanta huvudvärk och spänningar i nacken bara försvann för en stund. Det kändes nästa obehagligt och konstigt när man inte hade denna smärta. Den kom dessvärre tillbaka efter en stund, men jag njöt av denna tillfällighet. 

En snabb dusch, inväntade Christopher, sedan, efter att ha hoppat i klänning alternativt skjorta (även högklackat för en gångs skull) så vandrade vi in i restaurangen. Osäkra med tanke på menyn vi sett. Inte jätte mycket som föll oss i smaken tyvärr. Men varsin entrecote blev det! Och denna bara smälte i munnen. Det som gjorde besöket ännu mer minnesvärt var den sköna servitören. Han lockade fram både skratt, och förvåning. Urtrevlig! :-) 

Vi lät maten sjunka ner i lobbyn med ett glas vin, där Ch valde en GT. Börjar bli svärfar upp i dagen snart. ;-) skämtåsido. Det var sjukt mysigt och jag hade gärna suttit kvar där hela kvällen.

Under vår lilla mini semester blev bröllopet den stora mitt punkten. Vi hade all tid i världen att prata om detta kommande event. Fredagen dök vi även in tillsammans med mor min i festlokalen och pratade med Conny & Anqi. Vi fastnade där, och de gjorde mig inte så mycket. Medan de andra pratade satt jag och spånade och myste. Det kommer bli fantastiskt bra. I promise! :-) 

Lördagen spenderas vid köksbordet. Christopher och Johan satt och pärlade. (fnissar..) De var riktigt söta där de satt och satt pärlor på det elastiska bandet. Vad dessa skall användas till får jag dela med mig om typ, ja, fyra månader..

Måndag, dags för jobb. En av de stora, tidskrävande uppgifterna måste göras idag. Annars hade nog jag stannat hemma. Feber, förkyld, ont i halsen, men kroppen är nog ändå värst. Varenda rörelse känns som över-ansträngning, att nudda huden känns som tusen nålar. Stackars Christopher är ändå sämre än mig.. Dock på jobbet, troligen åker han väl hem när någon mer dyker upp i butiken.

Hoppas på en trevlig vecka. Börjar med ett läkarbesök i eftermiddag hos privatläkaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar