måndag 10 juni 2013

Underbara sol..

Att måndag morgon vakna och se mellan persiennen att solen lyser är helt underbart för mig. Även om ryggen inte var min bästa vän och armarna är lite extra tunga idag så älskade jag den här morgonen. Jag njöt av att halv springa ner för trapporna tillsammans med en överlycklig hund som sprang runt benen på mig när jag stannade till och drog in ett djupt andetag av luften ute. När vi gick runt hörnet på huset och sen lyste på det fuktiga gräset kunde jag inte mer än dra ett ännu djupare andetag och le för mig själv. Basli hoppade fram och fångade min sinnesstämning. Vi gick runt i morgonsolen, jag i bara kavaj och Basli utan någon slags kläder/täcke. Visst, det var inte mer än 13-14 grader men för mig spelade det ingen roll. Att jag orkade gå ner för trapporna och gå ut med Basli innan jobbet betyder så mycket.

Nu har jobbdagen börjat och jag startar upp program efter program. Ser över mailen och planerar för veckan. Inser nu att min "bords"-kalender håller på att ta slut och borde beställa en ny. Älskar dessa personliga kalendrar man kan beställa ifrån www.personligalmanacka.se. Kanske kostar lite mer än en vanlig, men det är värt det för mig. Alla födelsedagar med mera kan läggas in och jag kan utforma den som jag behöver ha den. :-)

Söndag är det dags för möte med värdinnorna för det kommande bröllopet. Skall bli spännande att sätta sig ner med kvinnorna som skall hålla i tyglarna för min och Ch's stora dag.

I fredags plockade vi ut vigselringarna. Vi var som två fnittrande små kärlekskranka tonåringar. Knuffades och tittade på varandra med blanka och glittrande ögon. En underbar känsla som jag tänker komma ihåg resten av livet. Det var häftigt! Allt blev så väldigt mer verkligt. Hon i butiken log emot oss och la huvudet på sned, "ska ni gifta er i hemlighet?" Vi både fnittrade och svarade självfallet nej. Vi var bara så lyckliga. Där och då fanns det bara vi och en massa rosa  moln med lila elefanter. ;-)

En ny vecka, nya möjlighet. Hoppas på mindre sjukdom och mer glädje ork och mindre smärta/värk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar